Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Columbia Beach: Το hot spot της Λεμεσού, διεκδικεί τον τίτλο του Καλύτερου Summer Venue στα Cyprus Eating Awards 2024

Ένα ξεχωριστό καλοκαιρινό κόνσεπτ εστίασης και ψυχαγωγίας που συνδυάζει εκλεκτό εστιατόριο, μπαρ και χαλάρωση στις πολυτελείς ξαπλώστρες πλάι στη θάλασσα στην καρδιά της πόλης

Δημοσιεύτηκε στις 13 Σεπτεμβρίου 2024

Γιορτάζοντας επτά χρόνια επιτυχίας στο νησί, το Columbia Beach πρωτοστάτησε στην ιδέα ενός παραθαλάσσιου hotspot που λειτουργεί όλο το χρόνο, και έγινε ένας αγαπημένος προορισμός που συνδυάζει τέλεια την εξαιρετική κουζίνα, τα signature κοκτέιλ δημιουργώντας μια αξέχαστη ατμόσφαιρα γιορτής και διασκέδασης. Αυτή η υποψηφιότητα είναι ένας φόρος τιμής στην καινοτόμο προσέγγιση του Columbia Beach για το φαγητό και την ψυχαγωγία στην παραλία, ενισχύοντας τη θέση του ως ο απόλυτος προορισμός τόσο για τους ντόπιους όσο και για τους επισκέπτες που αναζητούν μια απαράμιλλη παραθαλάσσια εμπειρία.

Το εντυπωσιακό Columbia Beach, αποτελεί πρότυπο ενός all day χώρου εστίασης που συνδυάζει ένα εξαιρετικό εστιατόριο, ένα μοναδικό bar, την παραλία που βρίσκεται μπροστά του και την βραδυνή διασκέδαση. Ένα μοναδικό κόνσεπτ, πρωτόγνωρο για τα κυπριακά δεδομένα που έφερε ένα νέο αέρα στον χάρτη της εστίασης και της διασκέδασης.

4.jpg

Ένας χώρος με κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα, παραθαλάσσια αύρα που πολύ σύντομα καθιερώθηκε ως hot spot προορισμός, όχι μόνο για τη Λεμεσό αλλά για ολόκληρη την Κύπρο. Το Columbia Beach είναι ένα μαγαζί όπου στην εντυπωσιακή του πισίνα έχει φιλοξενήσει τα πιο επιτυχημένα πάρτι της πόλης, μπορείς να περιηγηθείς στο γρασίδι με τη μοναδική του ατμόσφαιρα, πλάι από τη θάλασσα, να καθίσεις αναπαυτικά στο τραπέζι σου και να απολαύσεις τις μέρες και νύχτες που θα περάσεις εκεί. Από την άλλη στο εστιατόριο του Columbia Beach θα γευτείς πιάτα από ένα εκλεπτυσμένο μενού υψηλής ποιότητας το οποίο καθιστά τον χώρο ως τον διασημότερο της Λεμεσού.

1.jpg

2.jpg

Κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, εδώ μπορείτε να απολαύσετε τα νερά της Λεμεσού, σε μία βολική τοποθεσία στην καρδιά της πόλης. Περάστε τη μέρα σας στη χρυσή άμμο, κάνοντας ηλιοθεραπεία στις άνετες ξαπλώστρες του χώρου, ενώ απολαμβάνετε παράλληλα εξαιρετική εξυπηρέτηση. Επιλέξτε ανάμεσα από τις απολαυστικές επιλογές του μενού χαλαρά στην ξαπλώστρα, καθώς εδώ μπορείτε να απολαύσετε καφέ, ποτά και σνακ στην παραλία χωρίς να σηκώσετε το δάχτυλό σας.

Ταυτόχρονα στον χώρο του Columbia Beach, ανακαλύψτε μια μοναδική περιοχή ακριβώς στην άκρη της παραλίας με άνετες καμπάνες και ξαπλώστρες, που υπόσχονται ώρες ευχάριστης χαλάρωσης. Ιδανικό για μεγαλύτερες συγκεντρώσεις με φίλους και οικογένεια, ο χώρος με γρασίδι προσφέρει ένα ήρεμο περιβάλλον όπου μπορείτε να απολαύσετε τη θέα στα κρυστάλλινα νερά της Λεμεσού.

6.jpg

7.jpg

Οι ιδιωτικοί χώροι στο γρασίδι στην παραλία της Columbia, προσφέρουν ιδιωτικότητα και μια πολυτελή εμπειρία σε όσους αναζητούν ένα ξεχωριστό περιβάλλον δίπλα στη θάλασσα. Δοκιμάστε το πλήρες μενού του μπαρ με απολαυστικά σνακ, σούσι, πιατέλες, όλα σε συνδυασμό με τα καλύτερα ποτά και κοκτέιλ. Απολαύστε το προνόμιο ενός χώρου που προορίζεται αποκλειστικά για εσάς και τους καλεσμένους σας, δημιουργώντας αξέχαστες στιγμές σε αυτό το ειδυλλιακό παραθαλάσσιο καταφύγιο.

6.jpg

3.jpg

Για όλη αυτή την επιτυχημένη πορεία του και αναγνώριση, το Columbia Beach φιγουράρει για άλλη μία χρονιά ανάμεσα στα καλύτερα εστιατόρια της Κύπρου. Το Columbia Beach, διεκδικεί τον τίτλο του Best Summer Venue αφού είναι υποψήφιο στην ομώνυμη κατηγορία του θεσμού των Cyprus Eating Awards 2024.

1.jpg

4.jpg

Για να ψηφίσετε το Columbia Beach που είναι υποψήφιο στην κατηγορία Best Summer Venue των Cyprus Eating Awards 2024 πατήστε ΕΔΩ ή ψηφίστε με SMS και αποστολή στο 5588 ΕΑ9 ή τηλεφωνήστε στο 900-31-389.

Διεύθυνση: Προμαχών Ελευθερίας 6, Άγιος Αθανάσιος, Λεμεσός
Ωράριο: Παρασκευή-Σάββατο 09.00-02.00 & Κυριακή-Πέμπτη 09.00-01.00
Τηλέφωνο: 25 321500
Facebook: Columbia Beach Limassol

Σχετικά

Ατζέντα
September 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close